Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problemy z indeksacją
Pozycjonowanie stron - Forum dyskusyjne - Reklama internetowa > Katalogi i wyszukiwarki > Google
Diablo
Czy wy tez zauwazyliscie ze przez ostatnie 3 tygodnie Google prawie w ogole nie indeksuje nowych stron oraz nie znajduje linkow do strony pozycjonowaneja co za tym idzie pozycje nie wzratstaja i wszystko sie slimaczy?
Michał
niestety mam to samo to Google schodzi na psy sad.gif
Olaf
ja mam wszystko ok stronka zajmuje 1 i 2 miejsce i nic się nie zmiania smile.gif
sebus86
Dokładnie ostatnio cos Google chyba zasneło bo cały czas wymianiam sie linkami i nic praktycznie nie wzrasta ani nie pokazuje, kiedys tez jzu tak było ale szybko sie to zmieniło. Ja mam ciekawa sytułacie bo msn pokazuje ponad 800 a Google tylko 40
e-bieszczady
CYTAT(sebus86 @ Apr 12 2006, 09:36 PM) *
Dokładnie ostatnio cos Google chyba zasneło bo cały czas wymianiam sie linkami i nic praktycznie nie wzrasta ani nie pokazuje, kiedys tez jzu tak było ale szybko sie to zmieniło. Ja mam ciekawa sytułacie bo msn pokazuje ponad 800 a Google tylko 40

mam identyczną sytuację msn od 700 - 1000 a Google 20 - 30
sttorm
Google zawsze pokazuje mniej ale pozycje sie zmeiniały ale duzo wolniej, choc teraz to troche przyspieszyło.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.