Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Największe zdobycze
Pozycjonowanie stron - Forum dyskusyjne - Reklama internetowa > Inne > Rozmowy ogólne
Profesjonalny_Pozyc...
Witajcie,

Chciałbym rozpocząć temat o największych sukcesach w pozycjonowaniu użytkowników tego forum.

Ja pochwalę się na końcu, najpierw Wy. Podawajcie stronę, słowo kluczowe i pozycję smile.gif.

Pozdrawiam.
Obuchowicz
Według mnie ten temat jest bez sensu. Jeżeli już ktoś zdecyduje się napisać, to będzie to zwykłe przechwalanie się i reklamowanie swoich stron.
Marek
CYTAT(Obuchowicz @ Mar 14 2006, 06:40 PM) *
Według mnie ten temat jest bez sensu. Jeżeli już ktoś zdecyduje się napisać, to będzie to zwykłe przechwalanie się i reklamowanie swoich stron.

Temat rzeczywiście jest jakby stworzony do dowartościowywania się i autopromocji, ale czy to takie straszne?

Z tym reklamowaniem swoich stron też przesadzasz. Jeśli ktoś zajmuje się pozycjonowaniem "zawodowo" to pozytywne efekty jego działań w większym stopniu widać na cudzych stronach, bo wypozycjonować swoją stronę na hasło "pozycjonowanie" jest trudniej niż inne strony na inne hasła wink.gif

P.S. Ja pozycjonowanie traktuję jako dodatek i hobby (choć ostatnio..., ale to temat nie na dziś wink.gif ), więc w tym temacie nie będę się wypowiadać.
Paulsien1990
Według mnie temat jest bardzo dobry, jednak jestem początkujący, zaczynam czytać to forum i nie mam się czym chwalić. Jak zdobędę wiedzę i coś osiągnę to na pewno to napiszę.

Pozdrawiam.
Profesjonalny_Pozyc...
CYTAT

Nie rozumiem Cię dlaczego tak uważasz. Na wielu forach były już takie tematy i cieszyły się dużą popularnością. To nie przechwałki, tylko przedstawienie swoich osiągnięć w pracy.
mk3power
Każdy to odbiera w inny sposób. Ja też jestem za tym, żeby się pochwalić. W końcu to nie jest lekka praca, ale ja na razie nie pokażę swoich wypocin, ponieważ uważam, że nie są one do końca dobrze dopracowane.

Pozdrawiam.
DjGnat
Strona: www.megapliki.pl

3. miejsce w Google: Programy
1. miejsce w Google: Polskie programy
2. miejsce w NetSprint: Programy

rolleyes.gif
Ewa_Ewa
CYTAT(Profesjonalny_Pozycjoner @ Mar 13 2006, 02:03 AM) *
Witajcie,

Chciałbym rozpocząć temat o największych sukcesach w pozycjonowaniu użytkowników tego forum.

Ja pochwalę się na końcu, najpierw Wy. Podawajcie stronę, słowo kluczowe i pozycję .

Pozdrawiam..

Moim zdaniem nieelegancko jest prosić o zdanie innych, nieprzedstawiając na początek swoich osiągnięć... to mi wygląda na "obiecanki, cacanki". smile.gif
Lexy
Nawet jeśli to okazja do chwalenia się, to co w tym złego? Pozycjonowaniem zainteresowałam się jakiś rok temu, a że mam kilka stronek, mam też na czym zdobywać doświadczenie. Nie jest jednak tak, że każdego dnia czytam fora i pozycjonuję, bo ostatnio nie miałam na to czasu, ale chcę nadrobić zaległości smile.gif Jeśli chodzi o moje najlepsze wyniki to:

http://www.anglik.ovh.org:
- Google, onet, wp - wypracowania angielskie - 1 pozycja

http://www.ashleesimpson.ovh.org
- Google, onet, wp - Ashlee Simpson - od 1 do 4 pozycji w Google, a w pozostałych 1 pozycja

http://www.pila2.pl
- Google, onet, wp - Piła 2 - 1 i 2 pozycja

Nie miałam okazji pozycjonować na popularne frazy, ale niedługo będę miała jedną stronkę na frazy związane z tworzeniem stron, programowaniem itp. wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.