admin
Dec 13 2006, 03:46 PM
Mam przyjemność poinformować o miłych upominkach, jakie przygotowaliśmy z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla najbardziej aktywnych Użytkowników Forum, wśród których rozlosujemy trzy egzemplarze książki Tomasza Frontczaka pt. "Marketing internetowy w wyszukiwarkach" wydawnictwa Helion oraz specjalne niespodzianki. Losowanie odbędzie się 20. grudnia, a nagrody zostaną wysłane pocztą kurierską następnego dnia, by dotarły do zwycięzców tuż przed Wigilią.
W losowaniu wezmą udział następujące osoby:
- Profesjonalny_Pozycjoner
- Lexy
- Marek
- Dorota Mtysiak
- Grzegorz
- Błażej F.
- Marcin_
- e-bieszczady
- seo-amator
- A. Pawlus
- ouzia
- Obuchowicz
- mk3power
- sebus86
Do powyższej listy mogą dołączyć także inni Użytkownicy.
Sponsorem nagród jest serwis
POZYCJA.WEBD.PL - Profesjonalne usługi pozycjonerskie.
admin
Dec 21 2006, 04:07 PM
Przedstawiam wyniki wczorajszego losowania nagród. Trzy egzemplarze książki Tomasza Frontczaka pt. "Marketing internetowy w wyszukiwarkach" powędrowały dziś do następujących Użytkowników: Marcin_, Grzegorz, Błażej F. Za losowanie odpowiedzialny był specjalny skrypt; odbyło się ono bez udziału Administratorów. Zwycięzcom serdecznie gratulujemy i zachęcamy do udziału w kolejnych konkursach.
Błażej F.
Dec 23 2006, 06:25 PM
Dzisiaj otrzymałem przesyłkę z książką oraz licznymi upominkami. Chciałbym bardzo podziękować Administratorom forum za miłą niespodziankę, która sprawiła mi wielką przyjemność. Publikacja Tomka Frontczaka zapowiada się bardzo obiecująco (natychmiast zabrałem się do czytania), a pozostałe podarunki na pewno okażą się niezwykle przydatne.
Życzę wszystkim wesołych świąt i jeszcze raz dziękuję!
Marcin_
Dec 25 2006, 12:50 PM
Witam!
Ja także chciałbym podziękować za książkę "Marketing internetowy w wyszukiwarkach" oraz pozostałe upominki, szczególnie pióro i długopis z logo Forum.pozycjoner.org (bardzo wygodnie się nimi pisze i nieustannie przypominają mi o tym forum :grin: ), które są zapewne o wiele więcej warte od samej nagrody głównej.
CYTAT
...zachęcamy do udziału w kolejnych konkursach.
Czy mógłbym prosić o podanie więcej szczegółów na ten temat? Nie mogę się już doczekać.
Lexy
Dec 25 2006, 06:14 PM
Hehe, ja też się nie mogę doczekać, bo właśnie się dowiedziałam, że brałam udział w konkursie :-) Gratuluję wygranym. Lepszej nagrody nie mogło być, bo jak na razie jest to najlepsza książka z tej tematyki jaką czytałam.
admin
Dec 28 2006, 10:20 AM
Z inicjatywy Zbigniewa Machały (pełniącego funkcję Moderatora na Forum) planujemy organizację wycieczki do Doliny Krzemowej w Kalifornii, USA, której punktem kulminacyjnym będzie zwiedzanie głównej siedziby firmy Google w Mountain View oraz Yahoo w Sunnyvale. Niestety z przyczyn finansowych nie odbędzie się ona wcześniej niż w 2008 roku (jeśli w ogóle się odbędzie). Rozważamy możliwość organizacji podróży dla jednej, wybranej osoby, w nagrodę za zasługi dla Forum (wówczas bilety lotnicze, noclegi, wyżywienie itd. zostaną zafundowane przez serwis www.pozycjoner.org) lub wyprawy grupowej dla kilku - kilkunastu chętnych Użytkowników Forum (wtedy zapewnimy jedynie nocleg oraz transport po Dolinie Krzemowej, natomiast za bilety lotnicze i prawdopodobnie wyżywienie będą musieli zapłacić uczestnicy wycieczki). Na razie są to jedynie plany, ale nieustannie pracujemy nad ich realizacją.
Lexy
Dec 29 2006, 08:12 PM
A nie myśleliście o zorganizowaniu konkursu takiego jak ten z zeszłego roku? Wiele osób o niego pytało, a dzięki temu można rozreklamować to forum, bo mimo fajnej atmosfery niewiele osób się tu udziela.
Grzegorz
Jan 3 2007, 01:55 PM
Również śpieszę ze spóźnionymi podziękowaniami. Ponieważ od Świąt do Nowego Roku przebywałem poza miejscem zamieszkania, dopiero wczoraj odebrałem przesyłkę, ale mimo to jestem zadowolony z nagrody. Zgadzam się z opinią Lexy, że książka Tomka Frontczaka jest bardzo trafionym pomysłem. Można ją uznać za jedną z najlepszych pozycji traktujących o SEO/SEM dostępnych na polskim rynku.
Zainteresował mnie ponadto pomysł organizacji wycieczki do siedziby Google'a. Mam nadzieję, że pomysłodawcom uda się doprowadzić do realizacji tych planów. Osobiście, na dzień dzisiejszy, popieram pierwszą opcję, a mianowicie zafundowanie wycieczki w ramach nagrody dla jednego użytkownika, głównie ze względu na prawdopodobnie bardzo małą ilość ewentualnych osób mających możliwość skorzystania z drugiej możliwości, tj. wycieczki grupowej na własny koszt.
Lexy
Jan 3 2007, 08:10 PM
Jakikolwiek pomysł byłby zrealizowany, chętnie na forach i swojej stronce zareklamuję to forum. W sumie nie ma na co czekać, bo chciałabym aby więcej osób się tutaj udzielało ;-) Inne fora o tej tematyce albo są przepełnione spammerami albo osobami wkurzonymi na to, że ktoś zadał pytanie, o którym była już kiedyś mowa.
admin
Jan 4 2007, 02:30 PM
CYTAT(Lexy @ Jan 3 2007, 09:10 PM)

Jakikolwiek pomysł byłby zrealizowany, chętnie na forach i swojej stronce zareklamuję to forum. W sumie nie ma na co czekać, bo chciałabym aby więcej osób się tutaj udzielało ;-) Inne fora o tej tematyce albo są przepełnione spammerami albo osobami wkurzonymi na to, że ktoś zadał pytanie, o którym była już kiedyś mowa.
Dziękujemy za zainteresowanie naszym Forum i chęć pomocy w jego promocji. Z pewnością to docenimy. Odnośnie konkursu, rozważamy zaproponowany pomysł, jednak nagrody do podobnego losowania są dość kosztowne, obecnie gromadzimy fundusze na wycieczkę do Kalifornii, która wydaje się nieco bardziej atrakcyjna niż zwykłe wygrane rzeczowe.
pecet
Jan 17 2008, 12:38 PM
podoba mi się u was - te konkursy - hmm, nagrody są takie że naprawdę warto udzielać się na forum
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.