Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy katalog - nowe podejście do tematu
Pozycjonowanie stron - Forum dyskusyjne - Reklama internetowa > Katalogi i wyszukiwarki > Katalogi stron
ibanez_k7
Witam i zapraszam: nowy katalog stron

Wszelkie uwagi jak najbardziej wskazane.

pozdrawiam
A. Pawlus
Bardzo ciekawy i oryginalny katalog. Podoba mi się sposób prezentowania miniaturek stron, możliwość oceny każdego wpisu, zastosowanie przyjaznych adresów URL, tagi oraz wiele innych opcji. Myślę, że dobrym pomysłem jest również umożliwienie dodania strony dopiero po szybkiej rejestracji, co – jak widać – pozwala ograniczyć zaśmiecanie katalogu i ułatwia dbanie o jakość wpisów. Gratululacje!

Pozdrawiam,
A. Pawlus
ibanez_k7
CYTAT(A. Pawlus @ Dec 13 2006, 02:53 PM) *
Bardzo ciekawy i oryginalny katalog.

Dzięki wink.gif
Rzeczywiście - prawdopodobnie dzięki rejestracji, która naprawdę jest szybka, jak do tej pory nie pojawiają się wpisy zaśmiecające katalog.

pozdrawiam
Marcin_
Osobiście nie przepadam za katalogami wymagającymi rejestracji w celu dodania wpisu, gdyż przy stałym zgłaszaniu jej do większej liczby zbiorów linków może to być dość czasochłonne i irytujące. Jednak w tym przypadku wymaganie to oprócz zabezpieczenia przed spamem, umożliwia bardzo wygodne zarządzanie swoimi wpisami, podobnie jak w katalogu WebWweb.pl, dlatego popieram to rozwiązanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.