Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Niska pozycja w wyszukiwarkach
Pozycjonowanie stron - Forum dyskusyjne - Reklama internetowa > Marketing w wyszukiwarkach > Pozycjonowanie i optymalizacja
www.magnesy.com
Witam.

Jestem początkującym webmasterem i stworzyłem pierwszą w życiu stronę.internetową. Chciałbym się zapytać, co poradzilibyście zrobić, aby moja strona (www.magnesy.com) pojawiała się przynajmniej w pierwszej trzydziestce w Google'u. Zdarzało się, że strona była nawet na 10. pozycji i spadała na 28. pod słowem „magnesy”.

Przeczytałem już trochę informacji o podstawach pozycjonowania na forach dotyczących tego zagadnienia, ale tak naprawdę nadal nie wiem, co mam zrobić, aby podwyższyć pozycję mojej witryny w wyszukiwarkach. W serwisie Allegro.pl wykupiłem na dwa miesiące link pozycjonujący. Co jeszcze sugerujecie zrobić, bo coraz mocniej odczuwam bezradność?
Marcin_
Na początek polecam zapoznać się ze świetnymi artykułami dla początkujących, które są dostępne na stronie www.pozycjoner.org - sam dzięki nim opanowałem podstawy SEO oraz skutecznie wypromowałem swoją stronę i mam nadzieję, że Tobie także się to uda. Przede wszystkim radzę unikać wszelkich prób spamowania wyszukiwarek, gdyż w ten sposób daleko nie zajdziesz:
CYTAT(Fragment źródła strony www.magnesy.com)
<META
content="magnesy, magnesy neodymowe, neodymy, smco, ferryty, magnesy samarowo kobaltowe, alnico, magnesy ferrytowe, magnesy smco, magnesy alnico, biegun, firma biegun, producent magnesów, magnes, produkcja magnesów, hurtownia magnesów, tanie magnesy, uchwyty magnetyczne, magnesy płytkowe, magnesy walcowe, magnesy pierścieniowe, magnesy tanio, tanio magnesy, silne magnesy, najsilniejsze magnesy, sklep z magnesami, polski producent magnesów, magnesy trwałe, magnesy spiekane, magnesy wiązane, uchwyty z magnesami, wałki magnetyczne, elektromagnes, informacje o magnesach, magnesy ceramiczne, magnesy plastyczne"
name=keywords>
<META
content="BIEGUN: magnesy neodymowe, neodymy, smco, ferryty, magnesy samarowo kobaltowe, alnico, magnesy ferrytowe, magnesy smco, magnesy alnico, uchwyty magnetyczne, magnesy płytkowe, magnesy walcowe, magnesy pierścieniowe, tanie magnesy, najsilniejsze magnesy, sklep z magnesami, magnesy trwałe, magnesy spiekane, magnesy wiązane, uchwyty z magnesami, wałki magnetyczne, elektromagnesy, magnesy ceramiczne, magnesy plastyczne"
name=description>
<META
content="magnesy, magnesy neodymowe, smco, ferryty, magnesy samarowo kobaltowe, neodymy, alnico, magnesy neodymowe, magnesy ferrytowe, magnesy smco, magnesy alnico, biegun, firma biegun, producent magnesów, magnes, biegun, produkcja magnesów, hurtownia magnesów, tanie magnesy, uchwyty magnetyczne, magnesy płytkowe, magnesy walcowe, magnesy pierścieniowe, magnesy tanio, tanio magnesy, silne magnesy, najsilniejsze magnesy, sklep z magnesami, polski producent magnesów, magnesy trwałe, magnesy spiekane, magnesy wiązane, uchwyty z magnesami, wałki magnetyczne, elektromagnes, informacje o magnesach, magnesy ceramiczne, magnesy plastyczne""
name=keyphrase>
<META
content="BIEGUN - magnesy, magnesy neodymowe, smco, ferryty, magnesy samarowo kobaltowe, neodymy, alnico, magnesy ferrytowe, magnesy smco, magnesy alnico, biegun, firma biegun, producent magnesów, magnes, produkcja magnesów, hurtownia magnesów, tanie magnesy, uchwyty magnetyczne, magnesy płytkowe, magnesy walcowe, magnesy pierścieniowe, magnesy tanio, tanio magnesy, silne magnesy, najsilniejsze magnesy, sklep z magnesami, polski producent magnesów, magnesy trwałe, magnesy spiekane, magnesy wiązane, uchwyty z magnesami, wałki magnetyczne, elektromagnes, informacje o magnesach, magnesy ceramiczne, magnesy plastyczne""
name=Subjects>
<META
content="BIEGUN - magnesy, magnesy neodymowe, smco, ferryty, magnesy samarowo kobaltowe, neodymy, alnico, magnesy neodymowe, magnesy ferrytowe, magnesy smco, magnesy alnico, biegun, firma biegun, producent magnesów, magnes, produkcja magnesów, hurtownia magnesów, tanie magnesy, uchwyty magnetyczne, magnesy płytkowe, magnesy walcowe, magnesy pierścieniowe, magnesy tanio, tanio magnesy, silne magnesy, najsilniejsze magnesy, sklep z magnesami, polski producent magnesów, magnesy trwałe, magnesy spiekane, magnesy wiązane, uchwyty z magnesami, wałki magnetyczne, elektromagnes, informacje o magnesach, magnesy ceramiczne, magnesy plastyczne""
name=Abstract>

Najogólniej staraj się dbać o regularny przyrost ilości linków do Twojego serwisu z innych źródeł online i nie stosuj nieetycznych metod pozycjonowania.

Pozdrawiam i życzę sukcesów w promowaniu strony!
larra
Witam !
Mam pytanie, poniewaz jestem laikiem w tej dziedzinie i mam zamiar zaczac zglebiac temat pozycjonowania. Malymi kroczkami smile.gif

Pisze pan cos o allegro i kupowaniu linkow. Na czym to polega? Weszlam z ciekawosci wpisalam haslo LINKI POZYCJONUJACE i faktycznie jest parenascie ofert.ALe na czym to polega dokladnie z tymi Page rank...cos czytalam ale nie jaka cyfra ma na co wplyw. Pan sie orietuje cos wiecej? Czym sie pan kierowal przy wyborze ? Widze ze to chyab polega na kupownaiu , tnz umieszczaniu linka na jakiejs stronie ,np pilkarskiej. to ma sens ? Jak panu to wyszlo do Panskiego tematu MAGNESY. bo ma sie to niczym piernik do wiatraka.Czy to polega na czyms innym ? Z gory dziekuje za odp.

Inne wskazowki milo widziane....smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.