Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Firefox 2.0 został oficjalnie wydany
Pozycjonowanie stron - Forum dyskusyjne - Reklama internetowa > Inne > Rozmowy ogólne
Błażej F.
Wczoraj, kilka minut przed północą, został oficjalnie wydany Firefox 2.0. Przeglądarka jest dostępna dla trzech platform w 37 językach, co można uznać za niemały sukces jak na projekt open source, szczególnie w porównaniu do nowej wersji Internet Explorera, która w zeszłą środę ukazała się jedynie po angielsku i jedynie dla Windows XP SP2.

Pierwsze, co rzuca się w oczy to odświeżony interfejs i nowa domyślna skórka. Firefox 2.0 posiada między innymi wzmocnioną ochronę przed hakerami - filtr antyphishingowy, zintegrowanego korektora ortograficznego, funkcję szybkiego odzyskiwania stron internetowych utraconych w przypadku nieprzewidzianej przerwy w pracy komputera oraz możliwość jednoczesnego korzystania z wielu "okienek".

Strona główna programu: Mozilla Firefox
Więcej informacji: 7thguard.net, DobreProgramy.pl
Lexy
Dzisiaj zainstalowałam FF 2.0 i podoba mi się nowa wersja, w szczególności sprawdzanie pisowni smile.gif Jedyne co jak na razie nie przypadło mi do gustu to to, że ikonki do zamykania stron są tylko przy każdej karcie, a nie ma jej w prawym górnym rogu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.