Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gratulacje i podziękowania
Pozycjonowanie stron - Forum dyskusyjne - Reklama internetowa > Inne > O serwisie
Marcin_
Witam wszystkich!

Jestem początkującym pozycjonerem. Trafiłem tutaj dzięki wyszukiwarce Google szukając kursu pozycjonowania stron i - nie ukrywam - od razu mi przypadł do gustu ten serwis. Po lekturze kilku artykułów dowiedziałem się wielu cennych rzeczy i teraz zamierzam zabrać się za promowanie swojej strony w wyszukiwarkach. Bardzo dziękuję wszystkim autorom tak przydatnych publikacji i mam głęboką nadzieję, że niebawem ukażą się kolejne, równie ciekawe artykuły smile.gif A więc jeszcze raz dziękuję i duże gratulacje dla autorów!
szpiler
Witam wszystkich

Gratuluję tego forum, ciekawe informacje, z których można się wiele dowiedzieć. Oby tak dalej.
mk3power
Serwus Wszystkim

postaram sie wielu osoba pomóc na tym forum jak i oczekuje pomocy od was jezeli nie bede czegosc wiedział
Profesjonalny_Pozyc...
Hej

Mam nadzieję, że forum się rozkręci. Mogę pomóc, jestem doświadczony i na pewno pomogę początkującym pozycjonerom.

Może w przyszłości dostanę moderatora? smile.gif

Gratulacje, dobrej strony i forum.
Marek
CYTAT(Profesjonalny_Pozyc... @ Mar 17 2006, 06:29 PM) *
Może w przyszłości dostanę moderatora? smile.gif

A po co Ci status moderatora? Masz za dużo wolnego czasu? Moderowanie to nie tylko inny kolor i dodatkowe uprawnienia ale przede wszystkim dodatkowe obowiązki. Ja w tej chwili jestem moderatorem na pewnym forum i zapewniam, że codzienne przeczytanie tego, co przez poprzednią dobę wytworzą użytkownicy potrafi zmęczyć. A przecież praca moderatora to nie tylko czytanie, ale głównie reagowanie na wszelkie nieprawidłowości.

To forum jest na razie spokojne, gdyż nie ma tutaj zbyt wielu osób, ale w miarę jego rozwoju moderowanie będzie wymagało poświęceń. Jeśli jesteś na nie gotowy to uważam, że byłbyś dobrym kandydatem (bo znasz się na temacie) - jeśli jednak nie jesteś gotowy na dużo dodatkowej pracy to szczerze radzę: nie porywaj się na moderowanie jakiegokolwiek forum.
Profesjonalny_Pozyc...
CYTAT
Jeśli jesteś na nie gotowy to uważam, że byłbyś dobrym kandydatem (bo znasz się na temacie) - jeśli jednak nie jesteś gotowy na dużo dodatkowej pracy to szczerze radzę: nie porywaj się na moderowanie jakiegokolwiek forum.

Tak się składa, że mam kilka własnych forów i wiem ile wymaga to pracy. Pozycjonowanie to jedno z moich zainteresowań i jeśli byłaby możliwość i chęć z góry co do mnie w przyszłości po rozroście forum to jestem zainteresowany. Nie, że podjąłem już ostateczną decyzję, zobaczymy co będzie z forum w przyszłości.
tomato
Mam nadzieję że wraz ze wzrostem wiedzy nie dojdzie do zawęzania tematów rozmów
cofal
Gratulacje!! Świetna strona smile.gif
bazar
Z pewnoscia idea powstania takiej strony jest pozytecznym przedsiewzieciem. Tematyka interesujaca, z ktorej moga skorzystac raczkujacy pozycjonerzy. Strona warta zarowno odwiedzenia, jak i polecenia.
Marta F.
Witam wszystkich!

Bardzo cieszę się, że powstał taki serwis oraz forum. Mam nadzieję, że z każdym dniem witryna będzie się rozwijać, wraz ze wzrostem poziomu artykułów, a także dyskusji na forum.

Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich Użytkowników oraz cały Zarząd i życzę sukcesów!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.